HOEZEE! Wij maken téévéé!

We zijn bijzonder verheugd om aan te kondigen dat we binnenkort een fictie serie voor VRT zullen maken, en dit samen met de getalenteerde tandem Poolhert Productions en Sara Leemans.

🎬 Persbericht:
Onze Wolk (werktitel)
Wanneer ze voor de eerste keer ouders worden, blijft de roze wolk uit voor Nora en Ziggy. Met vallen en opstaan ontdekken ze samen het nieuwe leven met baby. ‘Onze Wolk’ volgt hen in de eerste maanden na de geboorte: een eerlijke en humoristische reeks over pril ouderschap waarin niet alles van een leien dakje loopt maar het soms ook stevig wolkt.

‘Onze Wolk’ wordt geschreven door Sara Leemans en Marie De Hert. Stig Junes en Ellen Pollard nemen de regie voor hun rekening, Lorenz Florizoone en Henry Commerman leiden de cinematografie. De reeks wordt gemaakt door Poolhert Productions en Studio Tropics en krijgt productiesteun van het VAF/Mediafonds van Vlaams minister van Media Benjamin Dalle.

STAY TUNED…

studio TROPICS
studioTROPICS is an Antwerp based film production crew with a passion for adventure and movie making. We create audiovisual content ranging from music videos to corporate film, from commercials to social documentaries. We like to work with companies, institutions and individuals both inland and abroad. Both above and below the Equator.
http://www.studiotropics.com
Vorige
Vorige

COMING UP!

Volgende
Volgende

LIEFDE IS GROOT